Vier de Liefde

Verras jouw Love of Your Life met de sterrenhemel van jullie moment

Aan welk bijzondere moment met jouw liefde denk je vaak terug? De eerste ontmoeting, de eerste zoen, jullie verloving, of het moment dat jullie JA tegen elkaar zeiden…. Met een sterrenhemel poster van MrStarsky kijk je iedere dag naar de sterrenhemel van jullie moment!

Vul plaats, datum & tijd van jullie moment in en personaliseer de poster verder – een idee: een quote uit een liedje, Mr & Mrs of ‘just married’.


Het perfecte huwelijkscadeau

Het JA-woord is natuurlijk zo’n moment om nooit te vergeten, een moment dat in het geheugen gegrift staat! Hoe bijzonder is het om dit moment cadeau te geven aan het bruidspaar – een verrassend en sprankelend huwelijkscadeau voor een familielid of dierbare vriend of vriendin.

Let op: de poster is voorafgaand aan het huwelijk al te bestellen (ook keuze uit een datum in de toekomst op onze website), zodat je hen tijdens deze bijzondere dag  kunt verrassen met de stand van de sterren tijdens het JA-woord! 

Leuke tip!

Ben je op zoek naar een alternatief voor het traditionele gastenboek – kies dan de sterrenhemel poster als originele variant, leg deze neer en laat iedereen hier iets bij schrijven! Heel leuk om na afloop van die bijzondere dag, nog eens terug te kunnen lezen wie er allemaal waren en welke gelukwens ze gaven.

Kies hier jouw stijl uit

 Keuze uit verschillende illustratiestijlen en je ontwerpt hieronder de sterrenhemel poster helemaal zelf.

geburt sternenhimmel geschenk

MrStarsky x
AQUA

Zachte aquarelstijl met serene
en tijdloze uitstraling

MAAK JOUW POSTER

MrStarsky x
TERRA

Natuurlijke stijl in terracotta tonen met goudfolie sterrenhemel

MAAK JOUW POSTER

MrStarsky x
Sella Molenaar ‘Together’

Intuïtieve en minimalistische lijntekeningen goudfolie sterrenhemel

MAAK JOUW POSTER