Over de sterrenposter

Met de poster van MrStarsky vereeuwig je de unieke stand van de sterren bij een speciale gelegenheid: van een geboorte tot een huwelijk en van een verjaardag tot een jubileum: het kan allemaal! De sterrenhemel ziet er namelijk altijd anders uit – afhankelijk van het moment en de plaats van waar je naar boven kijkt.

Ook overdag staan er sterren aan de hemel, maar door het zonlicht zien we die niet. Bij MrStarsky hebben wij ervoor gekozen om op de poster de overdag-hemel een lichtere kleur te geven en ook de zon te laten zien (een gele ronde vorm met ‘zon’ erbij). Bovendien zijn er posters met vijf illustraties van sterrenbeelden die centraal aan jouw sterrenhemel staan. De illustraties wisselen dus mee met de stand van de sterren!Het ontwerpen van de poster

Je kunt de poster zelf ontwerpen: naast de unieke stand van de sterren is er onderaan de poster ruimte voor de naam/namen (of een eigen verzonnen titel) en de bijbehorende informatie (plaats/datum/tijd). Ook zijn er nog twee extra regels beschikbaar voor een quote/wens of een ander speciaal bericht voor de ontvanger van de poster.

Als je een poster maakt, geeft de website op een standaard manier plaats / datum / tijd weer. Mocht je dit anders willen weergeven, dan kan je dit ook aanpassen!

Maten en papier kwaliteit

Alle illustratiestijlen zijn verkrijgbaar in drie maten:

30 x 40 cm – €39
40 x 50 cm – €44
50 x 70 cm – €49

Bij MrStarsky gebruiken wij 100% natuurlijk en FSC-gekeurd 270 grams papier dat off-white is en een beetje structuur heeft. Voor de posters met goudfolie met een soort bobbeltje en voor de andere poster een soort ‘eischaal’-structuur. Onze posters worden in Nederland gemaakt.

Wissellijsten

Naast de sterrenhemelposters bieden we bij MrStarsky ook bijpassende wissellijsten aan. Er is gekozen voor wissellijsten van FSC-gekeurd hout in 3 verschillende kleuren (blank, wit, zwart). In de lijsten zit polystyreen.