Over de sterrenposter

Met de poster van MrStarsky vereeuwig je de unieke stand van de sterren bij een speciale gelegenheid: van een geboorte tot een huwelijk en van een verjaardag tot een jubileum: het kan allemaal! De sterrenhemel ziet er namelijk altijd anders uit – afhankelijk van het moment en de plaats van waar je naar boven kijkt.

Je kunt de poster zelf ontwerpen: naast de unieke stand van de sterren is er onderaan de poster ruimte voor de naam/namen (of een eigen verzonnen titel) en de bijbehorende informatie (plaats/datum/tijd). Ook zijn er nog twee extra regels beschikbaar voor een quote/wens of een ander speciaal bericht voor de ontvanger van de poster.

Als je een poster maakt, geeft de website op een standaard manier plaats / datum / tijd weer. Mocht je dit anders willen weergeven, dan kan je dit ook aanpassen!

Ook overdag staan er sterren aan de hemel, maar door het zonlicht zien we die niet. MrStarsky heeft er voor gekozen om op de poster de overdag-hemel een lichtere kleur blauw te geven en ook de zon te laten zien (een gele ronde vorm met ‘zon’ erbij).

maak jouw poster


Illustratiestijlen

MrStarsky werkt voor haar collectie samen met getalenteerde kunstenaars en vormgevers. Momenteel bestaat onze collectie uit:

  • MrStarsky x Studio Kars&Boom
  • MrStarsky x Marta Abad Blay
  • MrStarsky x Sella Molenaar ‘Forever’
  • MrStarsky x Sella Molenaar ‘Together’
  • MrStarsky x AQUA
  • MrStarky x TERRA

Maten en papierkwaliteit

Alle illustratiestijlen zijn verkrijgbaar in drie maten:

30 x 40 cm – €34
40 x 50 cm – €39
50 x 70 cm – €44

Wij gebruiken 100% natuurlijk en FSC-gekeurd 270 grams papier dat off-white is en een soort ‘eischaal’ structuur heeft. Onze posters worden in Nederland gemaakt.

Wissellijst

Momenteel worden onze posters standaard in een platte verpakking verzonden. Maar, goed nieuws: sinds kort verkopen wij ook wissellijsten! Mocht je dus geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van een wissellijst, kan je hier meer daarover lezen.  Wij gebruiken standaardmaten voor onze posters, zodat je deze ook gemakkelijk kunt inlijsten in andere lijsten. Mocht je dus al een wissellijst in huis hebben, of een andere hebben gespot, dan is dat geen probleem!

Extra opmerking MrStarsky x Studio Kars + Boom en MrStarsky x Marta Abad Blay

Naast de sterrenhemel zelf bevat de poster ook 5 illustraties van sterrenbeelden die centraal aan de hemel stonden. Stond bijvoorbeeld sterrenbeeld lynx centraal, dan is deze op de poster als illustratie onder de hemel te vinden. De illustraties wisselen dus mee met de stand van de sterren!

Voor locaties buiten West-Europa kan het voor bepaalde momenten zo zijn dat er sterrenbeelden centraal aan de hemel stonden, waar we geen illustraties van hebben.  Dit betekent dat het jammer genoeg niet mogelijk is om een poster te bestellen in de illustratiestijlen van Studio Kars + Boom en van Marta Abad Blay. Bij het genereren van de preview verschijnt dan de tekst ‘Helaas is het nog niet mogelijk om een poster te maken voor de gekozen locatie’ – In dit geval hebben we nog andere illustratiestijlen waar je uit kan kiezen!