Nieuwe samenwerkingen met
kunstenaars & illustratoren

MrStarsky is een Nederlands design bureau gevestigd in Amsterdam met een focus op gepersonaliseerde posters. Bij de producten van MrStarsky smelten drie elementen samen – open-ended insteek, liefde voor kunst & vormgeving en techniek. MrStarsky werkt samen met de leukste illustratoren en kunstenaars en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten. MrStarsky gelooft in de kracht van kunst om bij kinderen hun nieuwsgierigheid en creativiteit te bevorderen.

Laat jouw creativiteit schitteren!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen voor onze collectie! Van jonge en ambitieuze creatieven tot gevestigde kunstenaars en illustratoren: leuk om van je te horen!

Heb je een idee of zou jij graag een editie maken van een van onze producten? Stuur een bericht naar [email protected], met je persoonlijke gegevens, een korte introductie en een overzicht van je portfolio.

Wij geloven in de kracht van samenwerken – wanneer een nieuwe kunstenaar wordt aangenomen, vinden wij het belangrijk om een persoonlijke relatie te onderhouden en feedback en ondersteuning te bieden.

Tot snel – liefs, MrStarsky