Over MrStarsky

MrStarsky is een Nederlands design bureau gevestigd in Amsterdam met een focus op gepersonaliseerde posters. De meeste mensen kennen MrStarsky van de sterrenhemelposters, die de positie van de sterren bij geboorte of andere onvergetelijke momenten vastleggen. MrStarsky is in 2016 opgericht door Liesbeth Veen, vanuit haar idee om een tastbare en blijvende herinnering te creëren aan de geboorte van haar oudste zoon.

Over onze producten

Bij de producten van MrStarsky smelten drie elementen samen – open-ended insteek, liefde voor kunst&vormgeving en techniek. MrStarsky werkt samen met de leukste illustratoren en kunstenaars en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten.

MrStarsky gelooft in de kracht van kunst om bij kinderen hun nieuwsgierigheid en creativiteit te bevorderen. En omdat de producten altijd een open-ended insteek hebben, zetten ze aan tot gesprek en tot fantasie.

Het personaliseren van producten is een technische uitdaging die het team van MrStarsky met veel plezier aangaat. Het resultaat: een heel bijzonder product dat je voor altijd wilt bewaren. Voor eeuwig.

Onze producten maak je zelf online – omdat alles bij ons gepersonaliseerd is, kan je onze producten niet in een winkel kopen. We maken het speciaal voor jou, pakken het met zorg in en versturen wereldwijd! De allerbeste service is voor ons een speerpunt, dus mocht je een vraag hebben of een speciaal verzoek: neem contact op via [email protected]. Leuk van je te horen!

Ben je kunstenaar of illustrator en heb je een goed idee? Lees hier meer