Illustrator Tijana Lukovic

Tijana Lukovic
De in België wonende illustrator Tijana Lukovic haalt haar inspiratie veelal uit eigen jeugdherinneringen, liefde voor de natuur, fictie- en non-fictie boeken en de opvoeding van haar dochter. Ook magie speelt een grote rol in haar werk.

Van kinds af aan was zij al verliefd op sprookjes en folklore doordat haar grootmoeder haar hier graag over vertelde. Een schilderij of illustratie is volgens haar extra interessant wanneer er iets magisch of onverwachts in verscholen zit. Bezoek hier haar website

Studio Kars + Boom
We create new worlds in which we wish to wake up, every day. We search for the geometry of landscapes, the shapes and patterns of cities thus creating a new interplay of lines.”, aldus Kevin Kars en Cynthia Boom van Studio Kars + Boom.

Het kleurrijke en grafische trok ons direct aan – al voordat MrStarsky bestond. We ontmoetten elkaar op de Dutch Design Week 2015 in Eindhoven. Ons concept van gepersonaliseerde sterrenhemel geboorte posters trok hen aan; met hen lanceerden we de eerste sterrenhemel poster (zie ook http://karsenboom.nl/).

Illustrator Studio Kars + Boom
Illustrator Marta Abad Blay

Marta Abad Blay
De Spaanse kunstenares Marta Abad Blay is een veelzijdige kunstenares met een achtergrond in Fine Arts (University of Valencia) en Visual Effects (Film Academy, Amsterdam). Tekenen is altijd haar passie geweest.

Naast de illustraties voor MrStarsky is ze bezig met haar eigen kindermerk, het ontwerpen van prints voor diverse kinderkledingmerken en het illustreren van een boek. Als illustrator kenmerkt zij zich door een naïeve en organische tekenstijl.
Bezoek hier haar website: https://martabadblayshop.com

AQUA
In de lente van 2018 lanceerden we onze derde illustratiestijl MrStarsky x AQUA. Deze zachte aquarelstijl met een serene en tijdloze uitstraling kan dienen als een cadeau voor meerdere speciale gelegenheden, van geboorte en verjaardagen tot een huwelijk of een (romantische) eerste ontmoeting. Deze stijl sluit goed aan bij de huidige woontrends en kan daarom gemakkelijk in ieder interieur toegevoegd worden.

De AQUA sterrenhemel is geschilderd door Fennechien, een van de oprichtsters van MrStarsky.

Poster MrStarsky x AQUA
Illustrator Sella Molenaar

Sella Molenaar
Het werk van Sella Molenaar is vlot, minimalistisch en kenmerkt zich door spontane, impulsieve lijnen. Met een indrukwekkend portfolio voor grote en high-end merken zoals Harper’s Bazaar, La Perla, de Bijenkorf en SLA gooit ze hoge ogen. Het kleur- en materiaalgebruik in de ontwerpen voor MrStarsky x Sella Molenaar zijn typerend voor haar stijl.

Zij creëerde twee universele beelden: ‘Forever’ staat voor de band tussen ouder en kind, ‘Together’ is symbolisch voor een bijzondere band tussen twee mensen, zoals geliefden, vrienden of familie.
Lees meer over Sella op haar website: http://www.sellamolenaar.com

TERRA
Net als MrStarsky x AQUA is deze illustratiestijl geschilderd door Fennechien, een van de oprichtsters van MrStarsky. Door het gebruik van neutrale en zachte Terracotta-tinten heeft de sterrenhemel een tijdloze uitstraling en past de sterrenhemel erg goed in Scandinavische, bohémien of retro interieurs.

De met goudfolie afgewerkte sterren en sterrenbeelden zorgen bovendien voor een stralend effect. Hierdoor kan MrStarsky x TERRA voor meerdere speciale momenten gebruikt worden, zoals voor huwelijk, geboorte, verloving en verjaardag!

Poster MrStarsky x TERRA
Illustrator Anna Katharina Jansen

Anna Katharina Jansen
Met de lancering van een sterrenhemelposter in samenwerking met Anna Katharina Jansen, vierden wij onze uitbreiding naar Duitsland. Anna Katharina Jansen is een zeer getalenteerde, Duitse illustrator met een achtergrond in communicatiedesign (FH Aachen) en illustratie (HAW Hamburg). De illustraties van Anna worden gekenmerkt door het gebruik van simpele vormen, lieve figuurtjes en pastelkleuren, hier en daar afgewisseld met heldere rood- of blauwtinten.

Het resultaat van onze samenwerking is een prachtige sterrenhemel én een aantal dierenillustraties – afhankelijk van de stand van de sterren komt er een combinatie van 5 sterrenbeeld illustraties op de poster. Van bekende sterrenbeelden zoals de Grote Beer tot onbekende sterren als de Giraffe, het Vosje en de Draak. Wil je Anne nog beter leren kennen? Bezoek hier Anna’s website!

Interesse om met ons samen te werken? Wij zijn altijd op zoek naar kunstenaars en illustratoren voor onze groeiende collectie! Lees hier meer over het aanmelden als kunstenaar of illustrator.