Leveringen & retouren

Leveringen binnen Nederland

Een bestelling wordt verzonden de werkdag nadat de order betaald is. Tot 10.00 uur in de ochtend van die dag kunnen wij nog wijzigingen verwerken. Wij verzenden met PostNL en MyParcel. Zij bezorgen binnen Nederland in principe de dag hierop volgend (met uitzondering van zondag).

Bij een bestelling binnen Nederland wordt jouw poster dus uiterlijk in 2-3 werkdagen bezorgd. Via een trackingcode van MyParcel kan je de voortgang van jouw bestelling bijhouden.

Binnen Nederland rekenen we €3,00 verzendbijdrage.

Leveringen buiten Nederland

Een bestelling wordt verzonden de werkdag nadat de order betaald is. Tot 10.00 uur in de ochtend van die dag kunnen wij nog wijzigingen verwerken. Wij verzenden alle bestellingen buiten Nederland gebruikmakend van MyParcel. De totale levertijd is afhankelijk van de locatie van bestelling (België in principe de dag volgend op verzenden – met uitzondering van zondag). Via een trackingcode van MyParcel kan je de voortgang van jouw bestelling bijhouden.

De verzendbijdrage voor bestellingen buiten Nederland zijn gebaseerd op de werkelijke kosten; wij vragen hierin een bijdrage.

Retouren

Aangezien onze posters speciaal gemaakt worden voor iedere bestelling, is ruilen niet mogelijk. We raden je aan de gegevens op de orderbevestiging goed te double checken om zeker te weten dat alle gegevens juist zijn. Tot 10.00 uur de ochtend nadat de bestelling is betaald, kan je wijzigingen bij ons doorgeven.

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling naar verwachting en op tijd af te leveren. Mocht jouw bestelling echter bij ontvangst niet voldoen aan jouw en onze kwaliteitseisen (bijvoorbeeld als gevolg van beschadiging onderweg), neem dan binnen een week contact met ons op. Stuur een mail waarin je ook jouw ordernummer vermeldt naar order@mrstarsky.com en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.