Leveringen & retouren

Leveringen binnen Nederland

Een sterrenhemel wordt verzonden op de werkdag nadat de order betaald is. Binnen 3 uur na jouw bestelling kunnen wij nog wijzigingen verwerken. Wij verzenden met PostNL. Zij bezorgen binnen Nederland in principe de dag hierop volgend (met uitzondering van zondag).  Zodra PostNL het pakket scant voor ontvangst, wordt een track & trace bericht verstuurd via de mail (check ook spambox / ongewenste mail!).

Een voorleesboek wordt gemiddeld binnen vijf werkdagen verzonden. Het maken van een boek is best complex, hier hebben we dus ook iets meer tijd voor nodig. Wij verzenden onze voorleesboeken op donderdag en maandag. We versturen het als een brievenbuspakketje – je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Ook bij dit pakket wordt een track & trace bericht gestuurd zodra de vervoerder het heeft gescand.

Binnen Nederland rekenen we €3,00 verzendbijdrage voor onze sterrenhemel  en €2,21 verzendbijdrage voor ons voorleesboek.

Leveringen buiten Nederland

Een sterrenhemel wordt verzonden op de werkdag nadat de order betaald is. Binnen 3 uur na jouw bestelling kunnen wij nog wijzigingen verwerken. Wij verzenden alle bestellingen buiten Nederland met PostNL en hun partnernetwerk. De totale levertijd is afhankelijk van de locatie van bestelling (België in principe de dag volgend op verzenden – met uitzondering van zondag).

Het  voorleesboek wordt gemiddeld binnen vijf werkdagen ingeleverd bij de vervoerder en hangt het van de bestemming af hoe lang het onderweg is. Neem gerust contact op om een indicatie te krijgen.

Zodra de vervoerder het pakket scant voor ontvangst, wordt een track & trace bericht verstuurd via de mail (check ook spambox / ongewenste mail!)

De verzendbijdrage voor bestellingen buiten Nederland is gebaseerd op de werkelijke kosten; wij vragen hierin een bijdrage.

Belangrijk:
Door de Brexit is er vanaf 1 januari 2021 geen vrij verkeer meer van goederen tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Houd er rekening mee dat dit extra kosten met zich mee kan brengen bij het bestellen van onze producten. De ontvanger in het Verenigd Koninkrijk zal ook douanekosten moeten betalen als de inhoud van de zending meer dan £39 waard is. Raadpleeg het plaatselijke postkantoor voor de meest actuele informatie. 

Retouren

Aangezien onze sterrenhemels en voorleesboeken speciaal gemaakt worden voor iedere bestelling, is ruilen niet mogelijk. We raden je aan de gegevens op de orderbevestiging goed te controleren om zeker te weten dat alle gegevens juist zijn. Binnen 3 uur na jouw bestelling, kan je wijzigingen bij ons doorgeven.

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling naar verwachting en op tijd af te leveren. Mocht jouw bestelling echter bij ontvangst niet voldoen aan jouw en onze kwaliteitseisen (bijvoorbeeld als gevolg van beschadiging onderweg), neem dan binnen een week contact met ons op. Stuur een mail waarin je ook jouw ordernummer vermeldt naar [email protected] en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.