Over de wissellijsten

Naast de sterrenhemelposters bieden we bij MrStarsky ook bijpassende wissellijsten aan. Er is gekozen voor wissellijsten van FSC-gekeurd hout in 3 verschillende kleuren (blank, wit, zwart). In de lijsten zit polystyreen (wij kiezen voor kunst-glas zodat er geen gebroken glas in een kinderkamer kan komen in geval van ‘rond-slingerend’ speelgoed).

Deze lijsten geven een rustig en neutraal beeld. Bovendien passen de lijsten goed bij al onze illustratiestijlen én in iedere ruimte.

De door jou gekozen lijst wordt bij de bestelling separaat meegeleverd in een aparte, goed beschermende verpakking. Op deze manier worden de producten zo veilig mogelijk bij je thuis geleverd en willen we beschadiging voorkomen!

Tijdens het online ontwerpen van een poster kun je ook kiezen of je een wissellijst wil toevoegen aan de bestelling. Als je daarvoor kiest, dan wordt automatisch de juiste maat bij de betreffende maat poster toegevoegd.

De prijzen zijn als volgt:

30×40 – € 25
40×50 – € 30
50×70 – € 37

Mocht je nu los een wissellijst willen bestellen, dan kan dat ook! Klik hieronder op de houtkleur en selecteer vervolgens de juiste maat!

Tip: Alle bestellingen van posters inclusief lijst worden gratis verzonden!