MrStarsky
x

MrStarsky x Joëlle Wehkamp
Maak jouw creatieve letterposter

🌟 NIEUW!!! MrStarsky x Joëlle Wehkamp
Maak jouw creatieve letterposter

MrStarsky x Joelle Wehkamp

Zeg het met Letters!

De letterposter collectie met Joëlle Wehkamp is een sprankelend en kleurrijk alfabet waar je zelf jouw gepersonaliseerde letter poster kunt maken: kies een kleur, voeg een patroon toe en maak de poster echt speciaal met een zelf geschreven tekst.

Creëer sfeer! Een kamer ziet er pas goed uit als deze met zorg en liefde is ingericht: bijzondere vondsten, kleine souvenirs, mooie herinneringen en wanddecoraties die echt iets voor je betekenen. Kies een vrolijke letter voor op de kinderkamer, geef een letter cadeau aan een jarig neefje of nichtje, of creëer een wand met de initialen van het hele gezin!

Zo maak je jouw gepersonaliseerde letterposter

Over Joëlle Wehkamp

Joëlle Wehkamp (1982) studeerde aan de Kunstacademie (Maastricht) en Artez (Arnhem). Ze is een veelzijdige kunstenaar wiens projecten worden gekenmerkt door een levendige en expressieve stijl. Haar werk omvat een scala aan creatieve projecten en diverse samenwerkingen, zoals met Rijksmuseum in Amsterdam. Joëlle’s toewijding aan haar werk is voelbaar in elk ontwerp, waarbij ze speelsheid combineert met verfijning en creativiteit met vakmanschap. Ze gelooft in de kracht van producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt. Haar prachtige producten en kunstwerken zijn fris, kleurrijk en hebben een ‘sunny side up’ gevoel.