Hét leukste Vaderdag cadeau – voor alle vaders!

16 juni is het Vaderdag! Dus moeders, let op… Want alle vaders verdienen het op deze bijzondere dag om extra verwend te worden? Is jouw geliefde net vader geworden? Of verwachten jullie binnenkort een kindje? Wil je je eigen vader verrassen met een bijzonder Vaderdag cadeau? Met een persoonlijk cadeau voor Vaderdag zit je goed.

Sterrenhemel poster MrStarsky x AQUA GOLD Vaderdag

Origineel cadeau voor Vaderdag

En bestel je nu voor 16 juni dan krijg je ook nog eens 15% korting op alle collecties MrStarsky posters met de code PAPA15*.
Geef het moment dat hij papa werd met de sterrenhemel van toen en kies uit verschillende ontwerpen. Of geef de P van Papa in zijn favoriete kleur en maak de poster compleet met lieve woorden voor hem!

*de code PAPA15 is geldig op posters t/m 16 juni 2024

Onze keuze

Sterrenhemel MrStarsky x AQUA GOLD Vaderdag

MrStarsky
x AQUA GOLD

Onze AQUA sterrenhemel mét goudfolie! Een fonkelende editie om een speciaal moment voor altijd te vereeuwigen.

Sterrenhemel poster MrStarsky x TERRA Vaderdag

MrStarsky
x TERRA

Natuurlijke, aardse stijl met goudfolie

De P is van Papa

De P is van Papa, mijn vriend en mijn held

De P is van Plezier, als je mij een verhaaltje verteld

De P is van Pret, samen in een deuk

De P is van samen Picknicken, dat vind ik zo leuk

De P is van Protectie, in jouw armen ben ik vrij

De P is van Papa, voor altijd dichtbij

Naast onze sterrenhemels kun je papa nu ook verassen met een gepersonaliseerde Letterposter. Kies uit verschillende kleuren en patronen en voeg een persoonlijke quote toe. Bijvoorbeeld de P van Papa of laat alle kinderen hun eigen letter poster creëeren en voeg zelf teksten toe die hen kenmerken. Zo zet je papa dit jaar met Vaderdag extra in het zonnetje!

FAQ Gepersonaliseerde MrStarsky Vaderdag cadeau’s

Zondag 16 juni is het zover: Vaderdag! Ben je nog op zoek naar een origineel Vaderdag cadeau maar heb je hier nog een vraag over? Bekijk onze FAQ over lees meer over onze Vaderdag campagne en de verschillende cadeau opties!

Zowel de MrStarsky sterrenhemel posters als de Letterposter en het gepersonaliseerde voorleesboek ‘Pak de sterren,…!’ personaliseer je gemakkelijk voor speciale momenten zoals Vaderdag.

1. Bekijk al onze verschillende posterstijlen – deels in samenwerking met illustratoren en kunstenaars;
2. Vul de naam in van bijvoorbeeld jouw eigen vader, geliefde, opa, oom, broer of vriend;
3. Vul de tijd, datum en locatie in van de speciale gebeurtenis. Bijvoorbeeld de geboorte van een kind, een verloving, een bruiloft, de aankoop van een nieuw huis, een verre reis of speciale ontmoeting;
4. Bekijk de preview in de poster tool en pas aan waar nodig;
5. Voeg optioneel een houten wissellijst toe en schrijf een persoonlijk Vaderdag bericht;
6: Vul de code PAPA in en ontvang 15% Vaderdag korting!

De Vaderdag korting van 15% op je bestelling geldt t/m Vaderdag op 16 juni 2024.  

Na het bestellen van een sterrenhemel– of Letterposter wordt deze één werkdag hierna aan PostNL overgedragen. Zij bezorgen binnen Nederland in principe de dag hierop volgend (met uitzondering van zondag). Haal je Vaderdag cadeau op tijd in huis of stuur het rechtstreeks naar jouw speciale vader. Het maken van het gepersonaliseerde voorleesboek is ietwat complexer, hier hebben we dus ook iets meer tijd voor nodig. Gemiddeld is jouw boek binnen vijf dagen op pad!

Mocht je een speciale wens voor jouw Vaderdag cadeau hebben, bijvoorbeeld over een andere illustratie bij de gegenereerde sterrenhemel, dan kun je contact met ons opnemen. Stuur een mailtje naar [email protected] en dan denken wij graag met je mee!