MrStarsky Gift Guide

De magische tijd van het jaar is begonnen…

In een bijzondere tijd als deze kan het extra fijn zijn om betekenisvolle momenten te vereeuwigen en de liefde en het leven te vieren. Wat je ook viert deze Kerst en wie je ook gaat verrassen, de MrStarsky Gift Guide helpt jou de perfecte cadeaus te vinden voor al jouw geliefden.

De vriendin die net bevallen is

Een bijzonder moment als een geboorte is iets wat je nooit vergeet. Hoe leuk zou het zijn om dit speciale moment te vereeuwigen op een sterrenhemelposter? Ons MrStarsky x Sella Molenaar ‘Forever’ design toont de warmte van nieuw leven en van samenzijn en is daarmee een fantastisch kerstcadeau.

Psst… Zoek je een cadeau voor moeder en kind? Bestel dan ook ons Pak de sterren – voorleesboek waarin de geboortehemel van het kindje de verhaallijn bepaalt.

Verras jezelf met een leuk item om de muren op te fleuren

Doe jij tijdens de feestdagen vaak veel moeite voor de mensen om jou heen? Vergeet dan ook zeker jezelf niet! Nog op zoek naar een persoonlijk vleugje in de woonkamer? Wie weet past ons MrStarsky x TERRA design precies op die ene lege muur! Krijgt de kinderkamer een make-over in het nieuwe jaar? Met onze sterrenhemelposters vol dierenillustraties heb je direct een echte eye-catcher te pakken!

Vrienden die hun eerste huis hebben gekocht

Met het vereeuwigen van dit speciale moment op een van onze sterrenhemelposters creëer je niet alleen een tastbare herinnering eraan, maar ook een prachtig en gepersonaliseerd item voor aan de muur van dit nieuwe stekje!

Een opa en oma die hun jubileum vieren

Verras jouw opa en oma deze feestdagen met een prachtige sterrenhemelposter van hun huwelijksdag onder de boom. Ons tijdloze aquarel design is nu tijdelijk beschikbaar met goudfolie voor wat extra sparkle: MrStarsky x AQUA GOLD.  Een blijvende herinnering aan een bijzondere dag!

Een kindje (van 0 tot 6 jaar)

Schrijf een kerstwens voor jouw zoon of dochter in zijn of haar nieuwe ‘Pak de sterren, …’-voorleesboek! Een gepersonaliseerd verhaal over het waarmaken van dromen en het reiken naar de sterren. Een boek waarin de geboortehemel van het kind de verhaallijn bepaalt en waarin hij of zij zelf de hoofdrol speelt. Ook leuk als verrassing voor een neefje, nichtje of ander kindje!

Geliefden die elkaar dit jaar het ja-woord hebben gegeven

Verras je geliefden met een speciaal en persoonlijk cadeau deze feestdagen. Een tastbare herinnering aan een speciale dag creëer je met ons MrStarsky x Sella Molenaar ‘Together’ design. Deze magische poster staat voor verbondenheid, samenzijn en geluk. Aan wie geef jij dit bijzondere cadeau?