MrStarsky x AQUA gold

Let it sparkle…. perfect voor de aankomende decembermaand: MrStarsky x AQUA GOLD.

Ons tijdloze aquarel design is nu tijdelijk beschikbaar met goudfolie voor wat extra sparkle. Gouden momenten vereeuwigd in goud – schitterender wordt het niet!

ONTDEK NU

Herinnering aan de bijzondere momenten in bijzondere tijden

Het afgelopen jaar was- en is voor velen een bijzonder jaar. Meer dan ooit gaat het om verbondenheid, inhoud en betekenis; en wat is er mooier dan dit te verpakken in een persoonlijk cadeau?

Met onze AQUA GOLD leg je elke speciale gebeurtenis vast, van geboorte tot verloving of (uitgesteld) ja-woord: een schitterende herinnering aan een uniek moment.
En mochten we kerst dit jaar niet met onze geliefden kunnen vieren, ook dan heeft MrStarsky een oplossing: creëer de sterrenhemel tijdens Kerst(avond) en stuur dit op als cadeau!

MAAK JOUW POSTER

Tijdloos design met een golden touch

MrStarsky x AQUA GOLD kenmerkt zich door een zachte aquarel hemel en is beschikbaar in twee verschillende tonen blauw (licht en donker), afhankelijk van of het dag of nacht was tijdens het geselecteerde moment. Dit zachte design heeft een tijdloze uitstraling en past daarmee in elk interieur.

De afwerking met goudfolie laat de sterrenbeelden fonkelen.

Elke poster wordt individueel gecreëerd op basis van locatie, datum en tijd en kan nog persoonlijker worden gemaakt met de naam en indien gewenst een persoonlijke boodschap. Extra fijn: je kunt zelfs een sterrenhemelposter maken voor een moment in de toekomst – dus creëer de hemel van kerstavond en geef jouw cadeau op dat moment!

Benieuwd naar al onze stijlen en designs?
Klik hier om alle opties te bekijken en je eigen sterrenhemel te ontwerpen:

CREËER
CREËER
CREËER