Eekhoorn knuffel

Kleine Eekhoorn, die de hoofdrol speelt in ons voorleesboek ‘Pak de sterren,…!’, is nu ook verkrijgbaar als knuffel! Compleet met de rode laarsjes uit het boek- nu dus niet alleen op papier, maar ook in het echt te knuffelen. Precies zoals Marta Abad Blay het eekhoorntje tekende.

MrStarsky x Senger Naturwelt

Brand Senger Naturwelt
Afmetingen 20 x 20 x 23 cm
Materiaal katoen en wol, beide van biologische herkomst
CE Certificaat Ja
Uitverkocht

Het perfecte kraamkado

Ook als de baby nog niet geboren is (en daarmee de geboortegegevens nog niet beschikbaar) heb je met onze Kleine Eekhoorn al een perfect pre- of kraamkado. Het eekhoorntje wordt verstuurd in een mooie geschenkverpakking – je kunt het dus ook direct laten bezorgen!

Een uniek avontuur in een gepersonaliseerd voorleesboek

Kleine Eekhoorn gaat op pad om de flonkerende sterren te pakken en ontmoet onderweg allerlei dieren die als sterrenbeelden aan de geboortehemel stonden. Het gepersonaliseerde verhaal wordt gemaakt op basis van de geboorteplaats, geboortedatum & geboortetijd van het desbetreffende kindje en is daarmee dus echt een uniek & magisch avontuur!
Een verhaal over de sterren en het waarmaken van je dromen. Leer je kinderen hun hart te volgen en dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Als je er maar in blijft geloven… The sky is the limit!

Samen met Senger Naturwelt

In exclusieve samenwerking met het bekende Duitse Senger Naturwelt ontwikkelden we de Kleine Eekhoorn knuffel. Handgemaakt met de grootste zorg, bestaat de knuffel uit louter natuurlijke materialen (biologische katoen en wol uit de Eifel). Duurzaam, zacht en eindeloos knuffelbaar!

Giftbox met Kleine Eekhoorn en kadokaart voor het voorleesboek

Naast de losse variant is de knuffel ook verkrijgbaar in combinatie met onze nieuwe Giftbox; een mooie geschenkverpakking met daarin een kadokaart voor het personaliseerbare voorleesboek ‘Pak de sterren,…!’ én dus de Kleine Eekhoorn zelf.