Gift box!

Een mooi verpakt doosje met een gift card voor het gepersonaliseerde voorleesboek ‘Pak de sterren,…!’ en de Kleine Eekhoorn knuffel die MrStarsky in exclusieve samenwerking met het bekende Duitse Senger Naturwelt maakte.

De gift box is een perfect pre- of kraamkado als de geboortedatum/geboortetijd (nog) niet bekend is. De nieuwe ouders kunnen dan later zelf het ‘Pak de sterren,…! voorleesboek maken en bestellen voor hun baby.

Inhoud Gift box

1 Kadokaart ter waarde van € 26,95 voor het ‘Pak de sterren,…!’ voorleesboek
2 De Eekhoorn; handgemaakte knuffel van biologisch katoen en wol uit de Eifel, geproduceerd door Senger Naturwelt (CE gecertificeerd; grootte +/- 23cm)
Uitverkocht

Een uniek avontuur in ons gepersonaliseerde voorleesboek

Kleine Eekhoorn gaat op pad om de flonkerende sterren te pakken en ontmoet onderweg allerlei dieren die als sterrenbeelden aan de geboortehemel stonden. Het gepersonaliseerde verhaal wordt gemaakt op basis van de geboorteplaats, -datum & -tijd van het desbetreffende kindje en is daarmee dus echt een uniek & magisch avontuur!
Een verhaal over de sterren en het waarmaken van je dromen. Leer je kinderen hun hart te volgen en dat je alles kunt bereiken wat je wilt, als je er maar in blijft geloven… The sky is the limit!

Samen met Senger Naturwelt

In exclusieve samenwerking met het Duitse Senger Naturwelt ontwikkelden we de Kleine Eekhoorn knuffel. Handgemaakt met de grootste zorg, bestaat de knuffel uit louter natuurlijke materialen van biologische herkomst (katoen en wol uit de Eifel). Duurzaam, zacht en eindeloos knuffelbaar!

Illustraties van de Spaanse kunstenares Marta Abad Blay

De samenwerking met de Spaanse Marta Abad Blay startte met een poster met de stand van de sterren. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen bevat de poster naast de geboortehemel ook illustraties van sterrenbeelden die op dat moment centraal aan de hemel stonden. In het voorleesboek helpen deze dieren Kleine Eekhoorn met het pakken van de sterren.

Kleine Eekhoorn knuffel

Naast de gift box is de knuffel ook los verkrijgbaar voor alle kleine eekhoorntjes die al iedere avond in hun voorleesboek lezen!