MrStarsky moederdag sterrenhemel

Een Moederdag cadeau voor alle moeders!

De meest speciale dag van het jaar is in zicht: Moederdag! De hoogste tijd om alle moeders – jong en oud – even goed in het zonnetje zetten. Ben je op zoek naar een origineel Moederdag cadeau voor je geliefde? Je moeder? Je lieve zus? Of voor een vriendin die dit jaar haar eerste Moederdag viert? We got you! In de aanloop naar- en tijdens Moederdag geven wij 10% korting op je bestelling met de code MAMA.

*de code MAMA is geldig op jouw MrStarsky bestelling t/m 08-05-2022

BEKIJK DE STIJLEN

Geef Moeder Aarde een boom cadeau

Behalve iemand blij verrassen met een uniek en persoonlijk Moederdag cadeau, geef jij met jouw MrStarsky bestelling ook een cadeau aan Moeder Aarde. Zo plant jij – samen met 6 anderen – één boom voor Trees for All. We hopen samen een gedenkwaardig aantal bomen te planten. Doe je mee?

BEKIJK DE STIJLEN

MrStarsky
x TERRA

Natuurlijke, aardse stijl met goudfolie

maak jouw poster
MrStarsky sterrenhemel moederdag

MrStarsky
x Marta Abad Blay

Organische tekeningen door de Spaanse Marta Abad Blay

maak jouw poster

FAQ Gepersonaliseerde MrStarsky Moederdag cadeau’s

Op zondag 8 mei is het zover: Moederdag! Ben je nog op zoek naar een origineel Moederdag cadeau maar heb je hier nog een vraag over? Bekijk onze FAQ over lees meer over onze Moederdag campagne en verschillende cadeau opties!

Zowel de MrStarsky sterrenhemel posters als het gepersonaliseerde voorleesboek ‘Pak de sterren,…!’ personaliseer je gemakkelijk voor speciale momenten zoals Moederdag.

1. Bekijk onze acht verschillende posterstijlen – deels in samenwerking met illustratoren en kunstenaars;
2. Vul de naam in van bijvoorbeeld jouw eigen moeder, geliefde, oma, tante, zus of vriendin;
3. Vul de tijd, datum en locatie in van de speciale gebeurtenis. Bijvoorbeeld de geboorte van een kind, een verloving, een bruiloft, de aankoop van een nieuw huis, een verre reis of speciale ontmoeting;
4. Bekijk de preview in de poster tool en pas aan waar nodig;
5. Voeg optioneel een houten wissellijst toe en schrijf een persoonlijk Moederdag bericht;
6: Vul de code MAMA in en ontvang 10% Moederdag korting!

De Moederdag korting van 10% met code MAMA geldt op zowel alle MrStarsky sterrenhemel posters als het gepersonaliseerde voorleesboek ‘Pak de sterren,…!’. Wist je dat je met jouw bestelling – samen met 6 andere – een boom cadeau geeft aan Moeder Aarde? Voor elke 7 bestellingen planten we 1 boom met Trees for All. Dat is dus dubbel een cadeau geven met Moederdag!

De Moederdag korting van 10% op je bestelling geldt t/m Moederdag op 8 mei 2022.