Beleef de magie van het geven

December feestdagen: deel mooie momenten met je liefsten!

Met de feestdagen voor de deur breekt ook weer de tijd aan om bijzondere cadeau’s voor jouw dierbaren uit te zoeken. Hoe fijn zijn die blije en verwonderde gezichten tijdens het uitpakken? En net zo goed geeft het zo’n speciaal gevoel als je voelt dat er tijd en aandacht aan jouw cadeau is besteed…

Maak jouw sterrenhemel

Twinkelende sterren – de magie van het geven!

Met onze sterrenhemel posters geef je een echt uniek Sinterklaas- of kerstcadeau! Bijzondere momenten wil je voor altijd herinneren en hoe mooi is het om er iedere dag naar te kunnen kijken?

De geboorte van een kindje, de eerste zoen, de start van een bijzondere vriendschap of het JA-woord: onze collectie biedt voldoende keuze en jij maakt de sterrenhemel zelf extra persoonlijk..

Maak zelf jouw persoonlijke december cadeau in vier stappen:

  1. Kies jouw favoriete sterrenhemel illustratiestijl
  2. Vul de gegevens van het moment in
  3. Maak jouw cadeau compleet door persoonlijke teksten op de poster
  4. Voeg eventueel een bijpassende wissellijst toe

Tip: Wil je het cadeau nóg persoonlijker maken? Pak het dan mooi in en voeg een handgeschreven kaartje toe en vertel waarom je juist dit moment hebt vereeuwigd in de sterren!

En een cadeau op afstand kan natuurlijk ook – bij het bestellen vul je een ander bezorgadres in én kan je nog een persoonlijke tekst toevoegen. Wij zorgen dat jouw bericht in het pakket meegestuurd wordt.

Aan de slag

Cadeau voor de feestdagen mét korting

Je bestelt jouw Sinterklaas cadeau of kerst verrassing nu met 10% korting! Tot en met oud&nieuw krijg je met de code KADO10 10% korting op jouw sterrenhemel met wissellijst. Happy December!

Gepersonaliseerd cadeau voor jonge kinderen

En mocht je nu een bijzonder en gepersonaliseerd cadeau zoeken voor een kindje tussen de 0 en 6 jaar die de sterrenhemel al heeft, wist je dat we nu ook een voorleesboek hebben? In het gepersonaliseerde boek ‘Pak de sterren,…!’ gaat kleine eekhoorn met de naam van jouw kindje op zoek naar de sterren. Een positief verhaal dat je alles kunt bereiken wat je wil, waarbij het avontuur (en de verhaallijn) is bepaald door de sterrenstand bij geboorte.

Personaliseer het voorleesboek

Let op: Kerstdrukte!

Bestel op tijd! Zodra we jouw bestelling binnen hebben, gaan we voor je aan de slag en is jouw pakket de volgende werkdag klaar voor verzending.

De ervaring leert dat PostNL in deze drukke tijd moeite heeft om de werkdag daaropvolgend te leveren.

Benieuwd naar al onze stijlen en designs?

Klik hier<