Onze juni favorieten

De maand waarin we Vaderdag vierden en ons nieuwe zomerdesign lanceerden. Houd onze favorites blog van de maand juli in de gaten ;-)

Op Instagram zien wij elke dag allerlei prachtige foto’s voorbijkomen van onze sterrenhemelposters en voorleesboekjes. In onze maandelijkse favorieten delen we de allerleukste en meest unieke kiekjes! Van woonkamers tot kinderkamers, van TERRA tot AQUA en van huwelijk tot geboorte.

Vind je het nu ook leuk om een keer in onze favorieten te schitteren? Tag ons dan in jouw Instagram-post of gebruik #mrstarskyamsterdam. Wie weet staat jouw foto hier volgende maand tussen!

@thelionkitchen

Dit is toch té schattig? Kleine Philipa in haar mooie kleertjes, wegdromend bij haar eigen sterrenhemel van het moment van haar geboorte! Cuteness overload!

@gulaygezer1

Wat een heerlijk sereen hoekje is dit! Onze MrStarsky x TERRA sterrenhemel past perfect bij de roze accessoires en het behang van deze knusse kamer.  Ela, Mila en Liva boffen maar ;-)

@juulenollie

Wat een supermooie foto! Wij zijn dol op dit soort creatieve plaatjes: nog meer natuurlijk als er twee van onze AQUA sterrenhemels op te zien zijn ;-)

@_hey_su_

“To the moon and back.” Dit prachtige plaatje verdient zeker ook een plekje in onze juni favorieten. Wie wil er nu niet zo’n gezellig hoekje in huis! MrStarsky x TERRA

@aboutpatricia

Playtime! Wij hadden allemaal wel zo’n mooie plek om te spelen willen hebben toen we klein waren, toch? Supermooi gestyled met maar liefst twee van onze designs: MrStarsky x TERRA & MrStarsky x AQUA  

@iris.1989

“I love you to the moon and back!” Dit kindje zal heerlijk slapen naast haar eigen sterrenhemel en de mooiste dromen beleven die ze maar kan hebben…

@miniandmebysharon

Een heel mooi moment voor deze drie kleine jongens en hun opa! Wij zijn trots dat we op deze bijzondere familiefoto een plekje mogen hebben. MrStarsky x AQUA

@terazzo.konfetti

Wat een feestje deze kamer! En met als kers op de taart natuurlijk onze sterrenhemel MrStarsky x Anna Katharina Jansen ;-)

@andrea.vd.meer

Deze zusjes lezen samen hun lievelingsboekje! Laat dit nu net ons pak de sterren voorleesboekje zijn! Dat al hun dromen maar uit mogen komen…

En er is nog meer! Want behalve alle mooie posts, zijn wij ook super trots op alle Instagram stories. Ontdek hier een selectie:

Benieuwd naar alle andere verhalen? Lees onze blog, volg ons op Instagram en bekijk de Stories in onze highlight!