Geboortekaartjes met de stand van de sterren

De vraag hiernaar kwam steeds vaker voorbij en daarom zijn we ook extra trots om te kunnen vertellen dat we nu naast de sterrenhemels, ook geboortekaartjes maken! De geboortekaartjes zijn natuurlijk ook gepersonaliseerd op basis van de geboorteplaats, -datum en tijd van de geboorte van jouw kindje en krijgen een miniversie van sterrenhemel op de voorkant.

Bij de geboortekaartjes komen bruine ‘kraft’ enveloppen. Daarnaast krijg je van ons ook een 40×50 sterrenhemelposter, overeenkomend met de sterrenhemel op het geboortekaartje, en een wissellijst t.w.v. €75! Een mooi cadeau voor op de babykamer ;-)

Je kunt de sterrenhemel bestellen via de website, met een persoonlijke code die je van ons ontvangt nadat het kindje geboren is.

Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden wat betreft het ontwerp. Zo kun je natuurlijk kiezen voor de stijl van de sterrenhemel, maar je hebt ook de keuze tussen een dubbele of enkele kaart. Daarnaast kunnen we de tekst en de geboortegegevens die op het kaartje komen ook naar jouw wens invullen en/of aanpassen.

Wil je graag je geboortekaartjes laten maken bij MrStarsky?

Stuur een mailtje naar: hi@mrstarsky.com