Kom jij ook 16/17/18 oktober naar het In de wolken Festival?

Leuk nieuws! Ook dit jaar vind je ons op het OudersvanNu In de wolken Festival. We kijken er naar uit je een van deze dagen te ontmoeten en je onze collectie sterrenhemel posters te laten zien. Het festival vindt dit jaar op 17,18 en 19 oktober plaats in de Expo Haarlemmermeer. Voor de bezoekers van het festival hebben we dit jaar een heel bijzonder kalligrafeer event!

De naam van jouw kindje handgeschreven onder de geboorte sterrenhemel
Speciaal tijdens het festival organiseren wij een super leuk event. Op twee momenten kan je bij ons in de stand de sterrenhemel van de geboorte van jouw kleintje laten kalligraferen. Op de poster komt dan zijn of haar voornaam handgeschreven onder de sterrenhemel! Een unieke kans om de poster nog specialer en persoonlijker te maken!

Hoe gaat het in zijn werk?
Met de code INDEWOLKEN bestel je jouw poster via de website. Wij zullen dan zorgen dat deze voor jou klaarligt tijdens de beurs en je ter plekke de naam van jouw kindje erop kunt laten kalligraferen. Omdat je de poster komt ophalen tijdens het festival betaal je geen verzendbijdrage!

Let op: uiterlijk de poster bestellen op zondag 13 oktober!!✨

Maak jouw posterWanneer vindt het kalligraferen plaats?
* Op donderdag 17 oktober vanaf de opening tot 13.00uur
* Op vrijdag 18 oktober  van 16.00 – 19.00uur

Waar?
In onze stand (locatie 056)

Heb je nog geen kaartjes voor de beurs – je bestelt ze online via
https://www.indewolkenfestival.nl/