De Sint is in het land!

Zoals elk jaar hield hij ons even in spanning, maar hij is weer in het land hoor: de Sint, op zijn paard Ozosnel! De schoentjes vullen zich met tekeningen en wortels en de ochtenden beginnen steeds vroeger ;-) De tijd van het heerlijk avondje is aangebroken en wij genieten van deze tijd van het jaar. Verlanglijstjes gemaakt? Dan kan het shoppen beginnen…

Wist je dat wij ook cadeau’s onder de €30,- hebben? Ons voorleesboek ‘Pak de Sterren,…!’ is een ideaal cadeau voor de zak van Sinterklaas! Heerlijk samen voorlezen voor het slapen gaan. Kinderen zullen aandachtig luisteren aangezien ze zelf de hoofdrol vervullen in dit boek!

Shop hier ons voorleesboek >>

@adrea.vd.meer

Kleine Eekhoorn, de hoofdrolspeler uit ons voorleesboek ‘Pak de Sterren,…!’ is nu ook verkrijgbaar als knuffel. Compleet met rode laarsjes, net als in het boek. Heeft jouw kind het voorleesboek al? Dan kan de bijbehorende knuffel op het lijstje en is de set compleet. Ook zonder boek is de Kleine Eekhoorn een perfect Sinterklaascadeau’s, want geloof ons: hij is eindeloos knuffelbaar en heerlijk zacht!

Shop hier de Kleine Eekhoorn >>

Stuur je de Sint op pad en weet je de geboortegegevens nu niet? Geef dan de giftbox! De knuffel zit er al in en het voorleesboek kan naderhand online zelf besteld worden met de giftcard uit de box!

Shop hier de giftbox >>
Creëer
Creëer
Creëer

Let op: Sinterklaasdrukte!

Voor zowel de Sint als de pakketbezorgers zijn het drukke tijden, shop je inkopen daarom op tijd zodat alles voor Pakjesavond binnen is.

We wensen je heel veel plezier & gezelligheid met alle Sint voorbereidingen!

Liefs, MrStarsky