MrStarsky x The Baby Project

– Een geschenk hier is een geschenk daar –

We worden allemaal op dezelfde wereld – onder een andere sterrenhemel – geboren. Maar de plek waar je wieg staat is nog altijd bepalend voor de rest van je leven: niet overal krijgen baby’s en hun ouders een goede start. MrStarsky slaat daarom de handen ineen met The Baby Project. The Baby Project is een initiatief van The Hunger Project, en steunt moeders en mini’s wereldwijd. Zodat baby’s óveral de kans krijgen om groot, sterk en fantastisch te worden.

Voor Vaderdag koop je een MrStarsky sterrenhemelposter met 10% korting (code: THEBABYPROJECT) én steun je zwangere vrouwen en kersverse moeders op plekken waar dat hard nodig is. Een geschenk hier is een geschenk daar.

Juist in deze tijd
Met de komst van het coronavirus is de wereld in een klap enorm veranderd. Deze pandemie raakt ons allemaal. Juist nu hebben landen waar goede gezondheidszorg, schoon water en kennis over hygiëne niet vanzelfsprekend is, hulp hard nodig. Daarom hebben MrStarsky en The Baby Project de krachten gebundeld. Door een sterrenhemelposter voor een bijzonder moment te kopen, ontvangt tegelijkertijd een moeder aan de andere kant van de wereld een steuntje in de rug.

Hoe kan jij helpen?
Geef deze Moeder- of Vaderdag een sterrenhemelposter cadeau, of verras jezelf of jouw kinderen met de sterrenhemel van de geboorte en het moment waarop jij moeder of vader werd. Van iedere verkochte sterrenhemelposter doneert MrStarsky 2 euro aan The Baby Project. Met deze donatie kan The Baby Project – ondanks de uitdagende omstandigheden van dit moment – zwangere vrouwen, kersverse moeders en hun baby’s zo goed mogelijk ondersteunen. Door ze voor te lichten over hoe ze hun familie kunnen beschermen tegen het coronavirus. Door ze, ondanks alle beperkingen, goede pre- en postnatale zorg te verlenen. En door voedselbanken in het dorp te vullen, zodat moeders hun kinderen kunnen voeden. Zodat iedere baby een kans krijgt op een goede start.

? Maak hieronder jouw sterrenhemel poster, bestel met code THEBABYPROJECT en draag bij! ?

Kies hier jouw stijl uit

geburt sternenhimmel geschenk

MrStarsky
x Marta Abad Blay

Organische tekeningen door de Spaanse Marta Abad Blay

maak jouw poster

MrStarsky
x TERRA

Natuurlijke, aardse stijl met goudfolie

maak jouw poster
geburt sternenhimmel geschenk

MrStarsky
x AQUA

Zachte aquarelstijl met serene
en tijdloze uitstraling

maak jouw poster

MrStarsky
x Studio Kars+Boom

Grafische illustraties van het Nederlandse duo Studio Kars+Boom

maak jouw poster

MrStarsky
x Sella Molenaar ‘Forever’

Intuïtieve en minimalistische lijntekeningen goudfolie sterrenhemel

maak jouw poster