De decembermaand staat voor de deur, dé tijd om bijzondere kado’s te geven aan jouw dierbaren. Hoe mooi is het om die blije en verwonderde gezichten te zien tijdens het uitpakken? De magie van het geven…

Bij MrStarsky hebben we een gift guide voor jou gemaakt, wie weet helpt het je met het vinden van het perfecte kado!

Als de geboortegegevens nog niet bekend zijn

Kleine Eekhoorn

Is het kindje nog niet geboren of weet je de geboortegegevens niet? Dan zijn zowel de Kleine Eekhoorn en de Giftbox een perfect kraamkado om te geven tijdens de feestdagen!

Kleine Eekhoorn is nu ook verkrijgbaar als knuffel en speelt de hoofdrol in ons gepersonaliseerde voorleesboek ‘Pak de sterren,…!’. In een exclusieve samenwerking met het bekende Duitse merk Senger Naturwelt ontwikkelden we de Kleine Eekhoorn knuffel. De knuffel bestaat uit louter natuurlijke materialen (biologische katoen en wol uit de Eifel).

Giftbox

Naast de losse variant is de knuffel ook verkrijgbaar in combinatie met onze Giftbox met daarin een kadokaart voor het gepersonaliseerde voorleesboek ‘Pak de sterren,…!’ én dus de Kleine Eekhoorn zelf.

Gepersonaliseerde kado’s

Sterrenhemelposters

Met de sterrenhemels van MrStarsky vereeuwig je een bijzonder moment in de unieke sterrenstand van dat moment. De sterrenhemel ziet er namelijk altijd anders uit – afhankelijk van het moment en de plaats van waar je naar boven kijkt. Elk moment is vast te leggen in de sterren; van geboorte tot huwelijk en van een verjaardag tot een jubileum… Alles is mogelijk!

Extra leuk: met de code KADO10 ontvang je 10% korting op onze sterrenhemels en wissellijsten. Happy shopping!

Gepersonaliseerd voorleesboek ‘Pak de sterren,…!’

Een verhaal over de sterren en het waarmaken van je dromen. Je kunt alles bereiken wat je wil, als je er maar in blijft geloven… The sky is the limit!

Kleine eekhoorn ontmoet allerlei dieren die als sterrenbeelden aan de geboortehemel stonden en draagt de naam van het kind. Het verhaal in het voorleesboek is gemaakt op basis van de ingevulde geboorteplaats, -datum, -tijd en is daarmee dus echt een uniek & magisch avontuur voor het kindje dat het boek kado krijgt.

Giftcards

Wil je een sterrenhemel poster (met of zonder wissellijst) of het gepersonaliseerde voorleesboek ‘Pak de sterren…!’ kado doen? Met deze giftcards krijgt de ontvanger een unieke code waarmee ze hun eigen voorleesboek of sterrenhemelposter kunnen bestellen.

Veel plezier met het doen van de kerstinkopen!