Pak de sterren!

– ons eerste voorleesboek –

Met trots lanceren wij ons allereerste gepersonaliseerde voorleesboek ‘Pak de sterren, …!’. In dit boek voor kindjes tussen 0 – 6 jaar bepaalt de geboortehemel de verhaallijn én straalt het kindje zelf als de ster in het verhaal!

In ‘Pak de sterren, …!’ ontmoet een kleine eekhoorn allerlei dieren die als sterrenbeelden aan de geboortehemel stonden. Door de geboorteplaats, -datum, -tijd en naam van het kindje in te vullen, maak je dus een prachtig, uniek ‘Pak de sterren, …!’ voorleesboek met illustraties van Marta Abad Blay! Extra leuk: het eekhoorntje draagt de naam van het kindje. Dit maakt het boek echt one-of-a-kind.

Na het invullen van de informatie, kun je een preview van jouw eigen voorleesboek doorbladeren.

De verschillende dieren helpen het eekhoorntje naar de sterren te reiken. De diepere boodschap van het verhaal is dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Als je het kunt dromen, dan kun je het bereiken. Ook als het niet meteen lukt. De sleutel is om, samen met je vriendjes, te blijven proberen.

Dit maakt het voorleesboek een magisch avontuur voor het kindje dat het boek cadeau krijgt. Het is dan ook een perfect kraam- of verjaardagscadeau!

Het rijk geïllustreerde voorleesboek is een prachtig en personaliseerbaar verhaal over een lief eekhoorntje, waarmee kinderen leren dat the sky the limit is. Als je er maar in blijft geloven… Veel (voor)leesplezier!

De levendige dierenillustraties in het boek zijn gemaakt door Marta Abad Blay. Vanuit haar studio in een klein dorpje in Spanje maakt zij prachtige illustraties voor allerlei soorten producten, waaronder een van onze sterrenhemelposters! Deze fijne samenwerking gaf de aanzet tot een nieuw creatief idee en heeft geresulteerd in ons schitterende voorleesboek.

Helemaal weg van de illustraties van de Spaanse kunstenares Marta Abad Blay? Je kunt ook een sterrenhemelposter in dezelfde stijl bestellen. De dieren uit de verhaallijn en op de poster komen overeen!

Illustrator Marta Abad Blay