MrStarsky x Anna Katharina Jansen

Wohoo!!! We zijn zo trots en blij! Samen met de getalenteerde Duitse illustrator Anna Katharina Jansen lanceren we vandaag een geweldige sterrenhemelposter.

Een unieke stijl met hartveroverende dierenillustraties
Het resultaat van deze samenwerking is een prachtige poster van de sterrenhemel én vijf hartveroverende dierenillustraties, die de sterrenbeelden vertegenwoordigen die bij de ingevulde sterrenstand centraal staan. Van bekende sterrenbeelden als de Grote en Kleine Beer tot minder bekende als de Giraffe, Vosje en Draak; de combinatie van dierenillustraties op de poster zijn uniek voor elk geboortemoment!

Kleine details zoals de gestreepte rok van de Grote Beer of de mooie franje van de Giraffe zijn typerend voor de stijl van Anna Katharina Jansen en maken dit ontwerp tot iets heel unieks.





Tune in op IGTV Live op vrijdag 20 juni om 20.00
En wat nog leuker is: we verrassen jullie met een interview met Anna Katharina Jansen! Als je meer wilt weten over Anna Katharina Jansen en ons nieuwe ontwerp, tune dan vanavond om 20:00 uur in bij IGTV van @mrstarskyamsterdam – dan gaan we live met Anna! We zouden het heel leuk vinden als je erbij bent!

Voor de earlybirds: de eerste 4 bestellingen krijgen de sterrenhemel cadeau!
Als speciale verrassing voor de lancering ontvangen de eerste 4 bestellingen de sterrenhemelposter inclusief lijst als geschenk van ons. Wees er snel bij en bestel nu jouw MrStarsky x Anna Katharina Jansen sterrenhemelposter.



Anna Katharina Jansen

Anna Katharina Jansen is een heel getalenteerde illustrator, met een achtergrond in Communication Design (FH Aachen) en Illustration (HAW Hamburg). Haar illustraties worden gekenmerkt door het gebruik van simpele vormen, ontwapenende personages en pastelkleuren, hier en daar afgewisseld met heldere rood- of blauwtinten. De voorliefde voor grafische streep- en gridpatronen in Anna’s werk komen ook in de sterrenhemelposters duidelijk naar voren. Naast diverse samenwerkingen met kinderboeken en kledingcollecties, runt ze haar eigen online winkel met ansichtkaarten, kalenders en prints voor jong en oud.

– NIEUW – NEU – NEW –

MrStarsky

X

Anna Katharina Jansen

Geometrische vormen en lieve figuren door de Duitse Anna Katharina Jansen