Stay-home DIY Memory Game

Thuisblijven – Inkleuren – Uitknippen – Spelen!

Een cadeautje van MrStarsky in deze thuis-tijden! Leer samen spelenderwijs sterrenbeelden herkennen. Maak duo’s van de vorm aan de hemel en de bijpassende sterrenbeeld illustratie.

Samen met illustratorduo Studio Kars + Boom willen wij deze thuis-tijden opleuken met een leuke én leerzame activiteit voor jong én oud! We are in this together – en ook wij weten hoe het is om iedere dag nieuwe dingen te bedenken die we thuis met onze kinderen kunnen doen. Zo kwamen wij op het idee om een memory te maken samen met Studio Kars + Boom. Een leuke inkleur-en-uitknip activiteit en bovendien leer je op deze manier samen met je kinderen spelenderwijs 11 sterrenbeelden herkennen. Maak duo’s door de vorm aan de hemel en de sterrenbeeld illustraties met elkaar te combineren. Veel plezier!

Leuke tip!

Laat je kinderen het memory spel eerst zelf inkleuren (dan heb jij even tijd om te werken of wat voor jezelf te doen!) dan leren ze alvast welke plaatjes bij elkaar horen! Daarna is het tijd om de kaartjes uit te knippen en spelen maar!

Bij elke bestelling krijg je ons memory spel cadeau op mooi en dik papier! Mocht je geen bestelling plaatsen maar wel het spel willen spelen met je kinderen dan kan dat natuurlijk ook. Download het bestand snel hieronder!

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar alle mooie verschillende versies van het spel en zouden het super leuk vinden als jullie dit met ons delen op Instagram of Facebook met de hashtag #mrstarskymemory. En taggen jullie ons dan ook?