MrStarsky x TERRA

– a new star is born –

In deze stay-home tijden leuk nieuws van MrStarsky! We hebben onze collectie uitgebreid met een nieuwe stijl:  MrStarsky x TERRA! Wij kregen regelmatig de vraag of het ook mogelijk was om een terracotta sterrenhemel met goudfolie te bestellen – daarom zijn wij erg trots op deze toevoeging aan onze collectie sterrenhemel posters!

Terracotta sterrenhemelposter met goudfolie
Net als MrStarsky x AQUA is deze illustratiestijl is geschilderd door Fennechien, een van de oprichtsters van MrStarsky. Door het gebruik van neutrale en zachte Terracotta-tinten heeft de sterrenhemel een tijdloze uitstraling en past de sterrenhemel erg goed in Scandinavische, bohémien of retro interieurs. De met goudfolie afgewerkte sterren en sterrenbeelden zorgen bovendien voor een stralend effect. Hierdoor kan MrStarsky x TERRA voor meerdere speciale momenten gebruikt worden, zoals voor huwelijk, geboorte, verloving en verjaardag! Of natuurlijk voor aankomende Moederdag!





Dag & Nacht
Net zoals al onze andere stijlen heeft ook deze sterrenhemel een dag & nacht kleur. Het is dus afhankelijk van het tijdstip van jouw bijzondere moment, welke kleur jouw sterrenhemel heeft!

Prelaunch voor nieuwsbrieflezers!
De lezer van de nieuwsbrief hebben we al op donderdagmiddag 9 april verrast met dit sprankelende nieuwtje! MrStarsky x TERRA was via de link in de nieuwsbrief al vanaf dat moment te bestellen. En om ons 3 jarig jubileum nog een beetje extra te vieren, kregen de eerste drie bestellers hun bestelling van ons cadeau! Wil je ook de eerste zijn die ons nieuws ontvangt en toegang krijgt tot exclusieve giveaways, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Wij zijn erg benieuwd naar de reacties op onze nieuwe sterrenhemel poster en hopen dat deze stijl in veel huizen een mooie plek krijgt! ✨