De keuze is reuze!
Wie weet was het je al opgevallen – sinds [een paar maanden / het begin van dit kwartaal] hebben we het aanbod wissellijsten uitgebreid! Het is dus niet meer nodig om met je poster of cadeau op pad te gaan voor een lijst – one-stop shop it is! Je kunt kiezen uit blank hout, een zwart-geverfde houten variant (nerf zichtbaar) of een wit-geverfde houten variant (nerf niet zichtbaar).

Maten en details
Uiteraard zijn onze wissellijsten van FSC-gekeurd hout en komt iedere uitvoering in 30x40cm, 40x50cm en 50x70cm . Ook hebben we er voor gekozen om te werken met polystyreen – een hoogwaardige vervanging voor glas. Voordeel aan het gebruik van dit materiaal is dat het nauwelijks breekt, zowel niet als het van de muur valt in de kinderkamer en ook niet onderweg met PostNL. Meer informatie over prijzen lees je hier.