Het perfecte huwelijkscadeau!

Nu de dagen weer langer zijn en de zon weer hoger aan de hemel staat, is ook het huwelijksseizoen weer aangebroken. Wil je jouw aanstaande verrassen, trouwt er deze zomer een familielid of dierbare vriend of vriendin of ben je op zoek naar een originele variant op een gastenboek – wij hebben het passende antwoord!

Verras jouw aanstaande!

De aanloop naar dé dag is vaak een periode van veel knopen doorhakken, lange to do lijsten en – ja, het is toch echt zo – ook best wat stress en gekibbel onderling…. Hoe leuk is het dan om jouw aanstaande de avond voor het ja-woord of de ochtend zelf nog te verrassen met de sterrenhemel van een moment dat voor jullie bijzonder en onvergetelijk is! Wie weet de sterrenhemel van jullie verloving, of van een bijzondere avond tijdens een vakantie heel ver weg – welke avond je ook kiest, jouw aanstaande is zeker ‘over the moon’

Een schitterend huwelijkscadeau

Het ja-woord is zo’n moment dat een stel nooit meer gaat vergeten, een moment dat in hun geheugen gegrift staat! Hoe bijzonder is het om dit moment cadeau te geven aan het bruidspaar – een verrassend en sprankelend huwelijkscadeau voor een familielid of dierbare vriend of vriendin.

En ben je nog op zoek naar een cadeau dat je namens het bruidspersoneel kunt geven aan de newly weds? Zoek niet verder en geef de sterrenhemel van het ja-woord als gezamenlijks huwelijkscadeau. Je kunt in het onderschrift het voltallige bruidspersoneel noemen of hier juist een wens vastleggen, die het bruidspersoneel graag meegeeft aan het echtpaar.

Het gastenboek maar dan net even anders

Een traditie die wellicht wat ouderwets en sleets lijkt, maar then again ook wel heel leuk om na afloop van die bijzondere dag, nog eens terug te kunnen lezen wie er allemaal waren en welke gelukwens ze gaven. Geef je eigen draai aan het gastenboek en laat iedereen iets schrijven bij de sterrenhemel van het ja-woord!

MrStarsky x Sella Molenaar ‘Together’

Maak jouw poster

MrStarsky x AQUA

Maak jouw poster