MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar

Op 5 maart lanceert MrStarskyAmsterdam bij COCO-MAT twee nieuwe sterrenhemelposters in samenwerking met mode-illustrator Sella Molenaar. MrStarskyAmsterdam viert de introductie van de nieuwste illustratiestijl bij de COCO-MAT store in Amsterdam. Deze stijl is de vijfde in de collectie sterrenhemelposters en is een unieke toevoeging aan het groeiende assortiment. Voor deze sterrenhemelposter werkt MrStarskyAmsterdam samen met de Amsterdamse mode-illustrator Sella Molenaar.

Lancering MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar

Sella maakte voor de nieuwe sterrenhemelposters twee illustraties waarin verbinding centraal staat. Zij creëerde twee universele beelden waar iedereen zich in kan herkennen. ‘Forever’ staat voor de band tussen ouder en kind, ‘Together’ is symbolisch voor een bijzondere band tussen twee mensen, zoals geliefden, vrienden of familie. Zo kun je bijvoorbeeld de sterrenhemel ten tijde van de eerste ontmoeting, een huwelijk of speciaal moment in een vriendschap vereeuwigen. Uniek aan de MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar posters is dat de sterrenhemel in goudfolie is. Dit maakt deze designs tot een luxe-editie sterrenhemelposter.

Over Sella Molenaar

Sella Molenaar tekent al haar hele leven en heeft door de jaren echt haar eigen stijl ontwikkeld. Haar werk is vlot, minimalistisch en kenmerkt zich door spontane, impulsieve lijnen. Imperfectie staat vaak centraal in haar ontwerpen. Met een indrukwekkend portfolio voor grote en high-end merken zoals Harper’s Bazaar, La Perla, de Bijenkorf en SLA gooit ze hoge ogen. Het kleur- en materiaalgebruik in de ontwerpen voor MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar zijn typerend voor haar stijl, de posters dragen hiermee echt een Sella signatuur.

Over MrStarskyAmsterdam

MrStarskyAmsterdam is opgericht door Fennechien Greebe en Liesbeth Veen. Wat ooit begon als gedachte om een tastbare herinnering als de geborduurde geboortetegel nieuw leven in te blazen, leidde tot one-of-a-kind, personaliseerbare én prachtig geïllustreerde sterrenhemelposters. MrStarskyAmsterdam maakt sterrenhemelposters van alle onvergetelijke momenten. Met de lancering van MrStarskyAmsterdam x Sella Molenaar groeit het aanbod in illustratiestijlen en blijft het jonge Amsterdamse merk nieuwe smaakvoorkeuren aanspreken. Om dit te realiseren, werkt MrStarskyAmsterdam samen met verschillende kunstenaars en vormgevers.