MrStarskyAmsterdam opent pop-up STUDIO in de Hudson’s Bay!

MrStarskyAmsterdam opent dit najaar op uitnodiging 4 weken lang een pop-up STUDIO in Hudson’s Bay. In Haarlem én Amersfoort kan je tijdens deze periode de personaliseerbare sterrenhemelposters van MrStarskyAmsterdam van dichtbij bekijken, direct op maat bestellen en unieke merchandise aanschaffen.

MrStarskyAmsterdam staat bekend om de unieke posters waarmee je de stand van de sterren tijdens een voor jou bijzonder moment, zoals een geboorte of huwelijk, kunt vereeuwigen. De vier soorten sterrenhemelposters zijn in de pop-up STUDIO, van 2 t/m 15 oktober in Haarlem en van 16 t/m 29 oktober in Amersfoort, ter plekke te bestellen. Ook kan je bij de pop-up shop uiteenlopende accessoires van MrStarskyAmsterdam kopen, zoals mini-posters, ansichtkaarten en canvastasjes.

Over de Hudson’s Bay STUDIOS

De STUDIOS in Hudson’s Bay zijn unieke pop-up shops in de winkels waar bezoekers iets kunnen beleven, door bijvoorbeeld te doen, voelen, proeven of ruiken. De merken die voor de Hudson’s Bay STUDIOS in aanmerking komen zijn nieuw en/of vernieuwend, en leveren meer dan alleen een product.